Η εταιρία

Η Φιλοσοφία μας

Οι άριστες σχέσεις με τους πελάτες η μακροχρόνια εμπειρία μας, αποτελούν την βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της θέσης των προϊόντων κάθε βιομηχανίας, στις δύσκολες συνθήκες του σκληρού ανταγωνισμού της αγοράς.
Η ΚΑΤΡΟ Ε.Π.Ε., κοινώς Κατεψυγμένα Τρόφιμα Βορείου Ελλάδος, ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάιο του 1996, έπειτα από χρόνια εμπειρία ήδη στο κομμάτι των τροφίμων εκτός ψυγείου, εδραιώνοντας έτσι μια παρουσία επιφορτισμένη με την ανάλογη εμπειρία. Η φιλοσοφία της ΚΑΤΡΟ Ε.Π.Ε. είναι οι άνθρωποι που την στελεχώνουν καθώς και όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες της, προβάλλοντας έτσι τη εικόνα που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί.
Η ΚΑΤΡΟ ΕΠΕ, κλείνοντας τα 27 χρόνια λειτουργίας της, συνεχίζει να προχωράει με επιτυχίες προς το μέλλον.

Η τελευταία δεκαετία ήταν μια περίοδος συνεχούς ανάπτυξης, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους τους οποίους είχαμε θέσει. Καταφέραμε να επεκτείνουμε τον κύκλο εργασιών μας, καλύπτοντας ολοένα και μεγαλύτερο εύρος περιοχών στις οποίες τοποθετούμε τα προϊόντα μας. Αναπτύξαμε και επεκτείναμε τους αποθηκευτικούς μας χώρους, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Βελτιώνουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας. Μα πάνω απ’ όλα δίνουμε σημασία στον κυριότερο παράγοντα της επιτυχίας μας, τον άνθρωπο!

Για το μέλλον στοχεύουμε στην επιτυχημένη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των Logistics και στην αποθήκευση προϊόντων, καθώς και στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση της εταιρίας μας.
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η μακροχρόνια συνεργασία με τους προμηθευτές μας, διατηρώντας τους σε ολόκληρη την διάρκεια λειτουργία μας, έχουμε τα ιδιά κορυφαία προϊόντα εταιριών τροφίμων, από τις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας στα δικά σας ψυγεία.

Στόχος από την ίδρυση μέχρι τώρα είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλα τα φάσματα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε, για αυτό και πάντα οι δίαυλοι επικοινωνίας μας είναι ανοιχτοί για τη αντίστοιχη ανατροφοδότηση.

Γίνε Συνεργάτης

Με την φιλοσοφία μας, που πιστεύει, στις άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας και η μακροχρόνια εμπειρία μας, αποτελούν την βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της θέσης των προϊόντων κάθε βιομηχανίας, στις δύσκολες συνθήκες του σκληρού ανταγωνισμού της αγοράς. Στόχος μας, η σωστή τοποθέτηση και προώθηση των προϊόντων σας. Ακόμα και στους 370 ιδιόκτητους καταψύκτες που έχουν παραχωρηθεί στους πελάτες μας προς εκμετάλλευση.

Αυτό σημαίνει ότι, και το δικό σας προϊόν θα έχει πρόσβαση, σε περισσότερα από 600 σημεία χονδρικής και λιανικής πωλήσεως που ελέγχουμε (RETAIL - Super Market, Mini Market, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, μανάβικα κ.α. ή CATERING - Fast Food, Αρτοποιεία, Ταβέρνες, Ζαχ/στεία, Ουζερί κ.α.)

Θα αποθηκεύεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, των 750τ.μ. (κατάψυξης) 290τ.μ. (συντήρησης) ή και στα 900τ.μ. (αποθήκευσης) και θα τυγχάνει τις καλύτερες συνθήκες διατήρησής τους.

Θα προωθείται από το κέντρο διανομής μας, που εδρεύει στα Γιαννιτσά και θα μεταφέρεται από τα 14 αυτοκίνητα μας, στους νομούς Πέλλας - Ημαθείας - Κιλκίς - Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

Επίσης αναλαμβάνουμε την φύλαξη τους (Αποθήκευση) ή ακόμα και την διανομή τους (LOGISTICS) όπου εσείς μας το ζητήσετε.

Με ένα ισχυρό τμήμα πωλήσεων, επανδρωμένο από 11 έμπειρους πωλητές και με μια σύγχρονη αντίληψη, που θέλει την διανομή να αποτελεί βασικό κομμάτι του προϊόντος, η εταιρεία ΚΑΤΡΟ εξελίσσεται σε μεγάλη δύναμη διανομών στο χώρο της.

Μήπως λοιπόν, ήρθε ο καιρός να χαρίσετε και στο δικό σας προϊόν, την προοπτική που του αξίζει;

Για περισσότερες πληροφορίες, στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση Αντώνιος Σ. Ζώτος

partner image
To top
Μετάβαση στο περιεχόμενο