Πολιτική Αποστολών και Πληρωμών

Η ΚΑΤΡΟ Ε.Π.Ε. προσφέρει την δυνατότητα παράδοσης των παραγγελιών με τους κάτωθι τρόπους:

Α. Παραλαβή από τις φυσικές εγκαταστάσεις μας.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, να την παραλάβετε και να εξοφλήσετε τον λογαριασμό στο φυσικό μας κατάστημα στα Γιαννιτσά, Πέλλα χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Β. Παράδοση μέσω ταχυμεταφορικής Speedex.

Η συνεργαζόμενη μεταφορική αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της μεταφορας του δέματος σας για το προορισμό του με τις εκάστοτε τιμολογιακές χρεώσεις που ορίζονται από τη μεταφορική και δύναται να προσαρμοστούν με βάση εξωτερικές μεταβολές στις οποίες θα γίνει ενημέρωση του πελάτη με τους δίαυλους επικοινωνίας που διαθέτει η εταιρία με τον πελάτη. Οι παραδόσεις σε χερσαίους, νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς διαφέρουν τιμολογιακά λόγω της διαφορετικής χιλιομετρικής απόστασης. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπρόσθετα των εξόδων της μεταφορας και ορίζεται στα 1,50 ευρώ, ποσό που δύναται να αλλάξει σε σχέση με επιπλέον παροχές που μπορεί να αιτηθούν (αυθημερόν παράδοση, πρωινές ώρες). Αναλυτικός τιμοκατάλογος χρέωσης είναι αναρτημένος στο επίσημο ιστότοπο της μεταφορικής.

Γ. Παράδοση μέσω ταχυμεταφορικής της επιλογής σας.

Δυναται να παραλαβετε το δέμα σας με τη μεταφορική της επιθυμίας σας, διενεργώντας τη διαδικασία παραλαβής και πληρωμής με τη μεταφορική από τις φυσικές εγκαταστάσεις μας. Για τη εκτέλεση παραγγελίας με ταχυμεταφορική της επιλογής σας, συνιστούμε να μας καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη καλύτερη συνεννόηση και διεξαγωγή της παραγγελίας σας.

Η επιχείρηση σας παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α. Παραλαβή και πληρωμή στις φυσικές εγκαταστάσεις μας.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, να την παραλάβετε και να εξοφλήσετε τον λογαριασμό στο φυσικό μας κατάστημα στα Γιαννιτσά, Πέλλα χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Β. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα γίνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας σας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης. Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες της Τράπεζας Attica Bank. Τα δεδομένα των τραπεζικών λογαριασμών ή των πιστωτικών σας καρτών είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στους υπολογιστές και στις βάσεις δεδομένων τις Τράπεζας Attica Bank, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.

Γ. Με αντικαταβολή.

Η πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) γίνεται στον διανομέα της ταχυμεταφορικής κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με την εκάστοτε τιμολογιακή χρέωση του διανομέα, η ΚΑΤΡΟ ΕΠΕ δε φέρει ουδεμιά ευθύνη για το κομμάτι της επικοινωνίας και μεταφορας της ταχυμεταφορικης, προσφέροντας πάντα τη βοήθεια για τη επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς δύναται να προκύψει.

Δ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.

Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει στην κατάθεσή σας να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον αριθμό της παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.

Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά στο tel:+30 2382-082-222 ή στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο [email protected], για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR8701103300000033047020509

Κωδικός Τράπεζας(BIC): ETHNGRAA

 

TΡΑΠΕΖΑ ATTICA BANK

IBAN: GR9801605670000000084309567

Κωδικός Τράπεζας(BIC): ATTIGRAA

E. Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε όλες τις φάσεις ολοκλήρωσης, εκτός από τη φάση της αποστολής, στην οποία ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο ακύρωσης, για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως καλέσετε στο 2382-082-222 ή μέσω e-mail στο [email protected].

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – αναφέρει πως ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους, χωρίς την ύπαρξη φθοράς και χρήσης.

To top
Μετάβαση στο περιεχόμενο